Sunday, May 8, 2022

Cea mai veche Icoana din lume

Această icoană a Maicii Domnului este considerată cea mai veche și mai frumoasă icoană din România și cunoscută în toată lumea ca făcătoare de minuni. Un eveniment religios unic și deosebit de important pentru credincioși se desfășoară vineri după amiază în Teleorman la Mănăstirea Pantocrator din Drăgănești Vlașca.


Cele Mai Vechi Icoane Ale Sfintilor Apostoli Petru Si Pavel Crestinortodox Ro

La mănăstire vor fi organizate mai multe slujbe începând de vineri după amiază până pe.

. Mii de credincioși s-au așezat pentru închinare la icoana care redă cel mai bine chipul Maicii Domnului. Ar fi fost pictată. Un fragment din moaștele Sfântului Ierarh Luca al Crimeei precum și Icoana Maicii Domnului Panagia Soumela vor fi aduse spre închinare la hramul de primăvară al Mănăstirii Pantocrator din județul Teleorman.

Cea mai veche icoană din lume cu chipul Maicii Domnului a ajuns în România. Sfintele Moaște împreună cu Icoana Maicii Domnului Panagia Soumela. Cea mai veche icoană din lume cu chipul Maicii Domnului a ajuns în.

Aceasta ar fi fost pictată chiar de Sfântul Evanghelist Luca în urmă cu 2. Stirea Becali si mii de credinciosi s-au inchinat la cea mai veche icoana din lume difuzata in cadrul Stirilor KANAL D din 8 05 2022. 2 days agoCea mai veche icoană din lume dar și moaște ale Sfântului Ierarh Luca al Crimeei au ajuns la Mănăstirea Pantocrator din județul Teleorman.

Un program liturgic special se va desfășura în perioada 6-10 mai informează Antena3. 3 hours agoAici se afla acum cea mai veche icoana din lume Gigi Becali a călătorit în județul Teleorman în dimineața zilei de duminică 8 mai. Un fragment din moaștele Sfântului Ierarh Luca al Crimeei precum și Icoana Maicii Domnului Panagia Soumela au fost aduse spre închinare la hramul de primăvară al Mănăstirii Pantocrator din județul Teleorman.

Se estimează că icoana are în jur de 2000 de ani. Cea mai veche icoană din lume va ajunge în România. Mii de credincioși s-au așezat pentru închinare la icoana care redă cel mai bine chipul Maicii Domnului.

Gigi Becali a făcut baie de mulțime la pelerinajul de la mănăstirea Pantocrator iar credincioșii s-au înghesuit să-l salute pe omul de afaceri și chiar i-au pupat mâinile. 3 hours agoGigi Becali a apărut în public alături de soție și cu nepoțica lui la mănăstirea Pantocrator unde a fost adusă cea mai veche icoană din lume. Aceasta ar fi fost pictată chiar de Sfântul Evanghelist Luca în urmă cu 2 mii de ani.

Copii din România exploatați sexual de un celebru. 2 days agoUn fragment din moaștele Sfântului Ierarh Luca al Crimeei precum și Icoana Maicii Domnului Panagia Soumela considerată cea mai veche icoană din lume vor fi aduse spre închinare la hramul de primăvară al Mănăstirii Pantocrator din județul Teleorman. 81522 Fani Îmi place.

Aici au fost aduse cea mai veche icoană din lume şi moaştele Sfântului Ierarh Luca al Crimeei. Un fragment din moaștele Sfântului Ierarh Luca al Crimeei precum și Icoana Maicii Domnului Panagia Soumela considerată cea mai. Icoana cu chipul Maicii Domnului pictată pe o bucată de lemn ar.

Un program liturgic special se va desfășura în perioada 6-10 mai. Sfintele Moaște împreună cu Icoana Maicii Domnului Panagia Soumela au fost trimise azi din Grecia și vor ajunge la așezământul monahal. Un fragment din moaștele Sfântului Ierarh Luca al Crimeei precum și Icoana Maicii Domnului Panagia Soumela vor fi aduse spre închinare la hramul de primăvară al Mănăstirii Pantocrator din județul Tel.

Contact duminică 05 mai 2022. Latifundiarul din Pipera a fost să viziteze mânăstirea Pantocrator acolo unde se află cea mai veche icoană a creştinătăţii. Daniela Moise-6 mai 2022.

Gigi Becali a venit să se închine la cea mai. 2 days agoCredincioșii se pot închina la cea mai veche icoană din lume la hramul de primăvară al Mănăstirii. Gigi Becali a apărut în public alături de soție și cu nepoțica lui la mănăstirea Pantocrator unde a fost adusă cea mai veche icoană din lume.

Se estimează că icoana are în jur de 2000 de ani. 1 day agoCea mai veche icoană din lume cu chipul Maicii Domnului a ajuns în România. Un fragment din moaștele Sfântului Ierarh Luca al Crimeei precum și Icoana Maicii Domnului Panagia Soumela vor fi aduse spre închinare la hramul de primăvară al Mănăstirii Pantocrator din județul Teleorman.

Portretul a fost găsit într-o peşteră în anul 386 de doi călugări. Mii de credincioşi în pelerinaj la cea mai veche icoană din lume adusă la Mănăstirea Pantocrator din Teeleorman. El a declarat că s-a închinat deja la Icoana Maicii Domnului adusă din Grecia în noaptea de vineri spre sâmbătă.

8 Mai 2022 0 0. Este doar a doua oară când părăseşte lăcaşul de cult din apropierea oraşului grecesc Veria. Cea mai veche icoană din lume va fi adusă.

O delegație a Mitropoliei de Veria condusă de IPS Pantelimon s-a ocupat de această surpriză pentru credincioși. Duminică de dimineaţă Gigi Becali a venit să asiste la slujba de liturghie la lăcaşul de cult din Drăgăneşti-Vlaşca. 11 hours agoGigi Becali a venit să se închine la cea mai veche icoană a creştinătăţii aflate zilele acestea la mănăstirea Pantocrator din Teleorman.

8 Mai 2022 0 0. Va fi un program liturgic special în perioada 6-10 mai. 2 days agoCea mai veche icoană din lume va ajunge în România.

Printre miile de pelerini veniţi la mănăstirea Pantocrator s-a aflat şi latifundiarul Gigi Becali cunoscut ca un ortodox practicant. Este pentru câteva zile la o mănăstire din Teleorman. Ea ar fi fost realizată.

About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators. Cea mai veche icoană din lume a ajuns în România. Cea mai veche icoană din lume dar și moaște ale Sfântului Ierarh Luca al Crimeei au ajuns la Mănăstirea Pantocrator din județul Teleorman.

Un program liturgic special se va desfășura în perioada 6-10 mai. Icoana cu chipul Maicii Domnului pictată pe o bucată de lemn ar fi cea mai veche din istoria ortodoxiei. Timp de peste 600 de ani icoana Maicii Domnului de la Mănăstirea Neamț a întărit credința creștin-ortodoxă a conducătorilor monahilor și a credincioșilor din România.


Cea Mai Veche Icoană A Maicii Domnului Din Romania Datează Din Anul 665 Evenimentul Zilei


Rvtq1wgnvur55m


Cele Mai Vechi Icoane Ale Fecioarei Maria E Communio Ro


Cele Mai Vechi Icoane Ale Fecioarei Maria E Communio Ro


Care Sunt Cele Mai Vechi Icoane Crestine Doxologia


Eptgabahym7hsm


Cea Mai Veche Icoană Cunoscută A Sfintei Parascheva Doxologia


Cele Mai Vechi Icoane Cu Fecioara Maria


Arheologii Au Descoperit Cea Mai Veche Icoană Din Lume A Maicii Domnului Napocanews


Zr2zocslgba0fm


Cele Mai Vechi Icoane Ale Maicii Domnului


Cele Mai Vechi Icoane Ale Maicii Domnului Basilica Ro


2vp14weis06edm


Vkulgqr2sp12wm


Cea Mai Veche Icoană Cunoscută A Sfintei Parascheva Ganduri Din Ierusalim


Primele Icoane Ale Lui Hristos Si Ale Fecioarei Crestinortodox Ro


Cele Mai Vechi Icoane Ale Lumii Creștine Vedere Alternativă Misticismul și Secretele Religiilor 2022


Cea Mai Veche Icoană Cunoscută A Sfintei Parascheva Ganduri Din Ierusalim


Cea Mai Veche Icoană Inchinată Lui Iisus Hristos

BERITA LENGKAP DI HALAMAN BERIKUTNYA

Halaman Berikutnya